miercuri, 20 ianuarie 2010

Simona Gherghe

I-am propus să joace o divă a anilor 40. Eu zic că i-a ieşit:).










9 comentarii:

  1. I-a iesit si ei, si tie si make-up artistului. Felicitari tuturor! Eu o aseman cu Veronica Lake, o diva a anilor '40, interpretata de Kim Basinger in L.A. Confidential.

    RăspundețiȘtergere
  2. nota 10 simonei si nota 10 fotografului! excelent! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti frumoasa,lumea se mai oftica !!Unii ca nu pot ajunge la tine nici sa te atinga,altele,adica uritele,sau "stersele" mai crapa si de oftica atunci cind te vad.Mergi inainte, ca asa-ti sta bine tie si lasa prostimea sa crape.
    Marius

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai fost prietena mea de la ora 16 si acum ne vedem in fiecare week-end.Iti urez un an bun si cu multe satisfactii pe toate planurile.

    RăspundețiȘtergere
  5. ESTI TARE FRUMOASA SIMONA SUNT UN TELESPECTAR DIN BRAILA CARE SE UITA LA ANTENA 1 SI CARE AR VREA SA TE VADA DE LA OORELE 13 SI 16 IN FIECARE SAPTAMANA SI SA STI CA ESTI CEA MAI URMARITA VEDETA DE LA TELEVIZOR SI CE A MAI SIMPATICA SI CE A MAI FRUMOASA VEDETA DE LA ANTENA 1 SI AS DORI SA FII TOATA SAPTAMANA DE LA ORA 13 LA 16 DAR NU STIU CE SA INTAMPLAT CA ESTI SAMBATA SI DUMINICA SI AS VREA SA TE VAD DE LA ORA 13SI LA ORA 16 IN FICARE SAPTAMANA .LA REVEDERE SIMONA SUNT IONUT DANCIU DIN BRAILA .

    RăspundețiȘtergere
  6. frumoasa, imi place si ce am citit pe blogul tau:)

    RăspundețiȘtergere
  7. esti f f frumoasa Simona! Te pup!

    RăspundețiȘtergere