marți, 3 noiembrie 2009

Dana Grecu






















Fotografiile au fost făcute într-o şedinţă foto pentru coperta revistei Felicia, cu câteva luni înainte de naşterea Mariei Grecu, fiica Danei si a lui Bogdan.

20 de comentarii:

  1. Este o fata EXTRAORDINARA !!!!!!!!!!!!
    O IUBESC DIN TOT SUFLETUL !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. esti draguta.cred ca tunsoarea nu e chir OK

    RăspundețiȘtergere
  3. Dana Grecu, te admir din tot sufletul !!! esti o super femeie, frumoasa , desteapta , spontana , curajoasa ...ai foarte multe calitati . Esti un exemplu pentru mine .
    Cu rspect si simpatie , o alta Dana ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dana Grecu, te admir din tot sufletul !!! esti o super femeie, frumoasa , desteapta , spontana , curajoasa ...ai foarte multe calitati . Esti un exemplu pentru mine .
    Cu respect si simpatie , o alta Dana ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. O femeie EXTRAORDINARA. Frumoasa, energica, hotarata, intransigenta si curajoasa, fara sa uite sa fie FEMEIE. Pacat ca in Romania sunt atat de putine asemeni ei. Sotul ei este un norocos, sper ca stie asta. :)
    Florian S.D.
    P.S. Multumesc pentru fotografii.

    RăspundețiȘtergere
  6. salutari de la un coleg de clasa de la generala 6 ;-) pooop, iosifeascoooo !

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Grecu,
    In caz ca cititi acest mesaj , va asiguram de toata dragostea , pretuirea si respectul nostru. Va urmarim cu sfintenie emisiunile si va admiram simtul critic insotit de un umor sanatos, iandrazneala de care dati dovada in dialogurile cu repreyentantii acestei puteri care au nenorocit o natiune si care ne-au luat pana si speranta! Nu va lasati, ceeace faceti este faceti bine si corect, sunteti ecoul sufletelor noastre , ale celor multi si care nu avem acces la un post de televiziune ca sa ne facem auziti.
    Iancu Simona, profesoara cu 31 ani vechime la catedra, gradul I si 800 lei salariu si Iancu Ion, maior in rezerva cu 37 ani vechime , disponibiliyat pentru intrarea tarii in NATO si pensia redusa de la 21 milioane la 14 milioane...

    RăspundețiȘtergere
  8. salutari si de la o fosta colega de generala:) Monica. Sper sa ne mai intilnim

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt o admiratoare de a ta
    imi plac mult emisiunile tale
    in ziua de azi iti e frica sa iti suni parintii ca nu cumva sa iti ceara ceva ...........ca nu ai de unde le da
    spune-le te rog asta ............stii tu cui

    RăspundețiȘtergere
  10. O persoana ku defecte si calitati, o persoana care nu se sfieste sa se afirme, o persoana cu suflet mare in familie si talent oribil de bun in impunerea punctului de vedere, o persoana pentru care altii ar trebui sa sarute pamantul pe care calca, o persoana care stie ce vrea si nu cedeaza in fata lupilor, o persoana care are parte de tot respectul celor cu mintea la cap, o persoana care merita calitatea de persoana cerebrala si cu un intelect si onestitate mult superioare celor ce ne conduc tara. Aceasta persoana esti tu Dana si nimeni care gandeste drept nu poate contesta importanta existentei tale in dezbaterile de pe marele ecran. Sanatate familiei si nu te schimba!

    RăspundețiȘtergere
  11. Esti cea mai sexi femeie !

    RăspundețiȘtergere
  12. Raluca, tg.-mures20 mai 2011 la 09:26

    Cea mai buna jurnalista. Esti o femeie puternica, un exemplu pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  13. tot respectul meu pt. verticalitatea ta .

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu ma cunosti, dar eu te admir foarte mult...sa ramai asa cum esti...frumoasa, inteligenta, dreapta, sufletista, aproape de oamenii necajiti si uitati. Doamne ce mult m-ai impresionat in emisiunea dlui Mihai Gadea, cand toti ati fost in costumele noastre populare...am plans alaturi de tine.Te iubim si te apreciem.Multa sanatate si ocrotire divina pentru intreaga familie!

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Dana Grecu,
    iti multumesc ca prin sinceritatea, spontaneitatea, si prin franchetea ta dezarmanta imi redai speranta nu numai in jurnalismul romanesc, ci chiar in Romania. Pe langa faptul ca esti de departe cel mai bun moderator de talk-show din presa, esti un om special, principial si cu inima mare.
    Dragoste si respect!

    RăspundețiȘtergere